«Dzelzs vilks» 25 gadu jubileju svinēs ar koncertu februārī (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

24.februārī koncertzālē «Palladium» latviešu rokgrupa «Dzelzs vilks» ar koncertu «Dziesmas pilnmēness naktī» svinēs 25.gadskārtu, informēja grupas menedžmenta pārstāve Aija Kaukule.

Jubilejas koncertā varēs muzikāli sekot grupas 25 gadu darbībai no tās pirmsākumiem līdz mūsdienām. Biļetes uz koncertu var iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

Jau ziņots, ka «Dzelzs vilks» laida klajā 25.gadskārtas dziesmu dubultalbumu «Dziesmas pilnmēness naktī» un jaunu singlu «Bīstami vārdi».

Rokgrupa «Dzelzs vilks» dibināta pirms 25 gadiem Mālpilī. Grupa izdevusi 13 studijas albumus, saņēmusi sešas «Mūzikas ierakstu» gada balvas un vairākas balvas nominācijās, kā arī radījusi dziesmas teātra un laikmetīgās dejas izrādēm.

Grupas vokālists, dziesmu autors un ģitārists ir Juris Kaukulis, taustiņu meistars Kaspars Tobis, basģitārists Kārlis Alviķis un bundzinieks Mārcis Judzis. Izlasē «Dziesmas pilnmēness naktī» iekļautas arī kompozīcijas, kuru ierakstā piedalījušies kādreizējie grupas dalībnieki - basģitārists Armands Butkevičs un bundzinieks Andris Bulvītis.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu