Miks Dukurs izdod singlu un video «Bez Steigas» (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziesma ir par to, ka nav, kur steigties un dzīve ir «jāiet» lēnām, to pienācīgi izbaudot. Autoram Mikam Dukuram īpaši aktuāli tas kļuvis, kopš viņš kļuvis par tēvu dēliņam Frenklinam. 

«Mana ikdiena un dzīves uztvere ļoti izmainījās jau gaidot bērna piedzimšanu! Attiecos pret lietām ar daudz lielāku vērību, cenšos vairāk baudīt un darīt lietas, kurām ir nozīme, bet dalīties tikai ar būtiskāko, brīžiem, kurus tiešām vēlos atcerēties. Vērojot dēlu augam, vairāk kā pirms tam, sajūtu, cik ātri skrien laiks. Tā arī nonācu līdz pārdomām par mūsdienu apsēstību ar viedtālruņiem, sociālajiem tīkliem kā arī par to cik ātri lietas un notikumi zaudē aktuālitāti,» stāsta mūziķis

“«Bez Steigas» radās Carnikavā pie jūras, siltā vasaras dienā - es, sieva, dēls un ģitāra - viss ko sirds var vēlēties! Šķita skaisti un izlēmu to dienu paturēt tikai sev, neķert pēc telefona un «nešērot» visu ko redzu. To patieso sajūtu tāpat ar bildi kādā no sociālajiem tīkliem nenodosi. Protams, tāda tagad ir mūsu ikdiena, priekšrocība nemitīgi dalīties, kas bieži vien atvieglo dzīvi. Nepārmetu, tikai vēlos aicināt nepazaudēt savu brīvību, vairāk būt mirklī to pilnvērtīgi izbaudot un reizēm paturot tikai sev.

Turpat pat blakus vietai, kur radās skaņdarbs - skaistajos Carnikavas priežu mežos, tapis arī dziesmas video stāsts.

  • Teksts un mūzika: Miks Dukurs
  • Mikss: Krišjānis Geidāns
  • Māsters: Ģirts Laumanis (Hodila Records, Valmiera)
  • Video: Emīls Ašmanis
  • Dejotāja: Elza Opelte
  • Make up un mati (dejotājai): Zane Lodiņa

Video links:

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu