Jaunā Barona iela: «Izlecis ārā» bruģis (130)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Krišjāņa Barona ielas būvdarbu veicēji plāno līdz rītdienai salabot ielas posmu, kurā izkustējies bruģis, aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola.

Satiksmes departaments vakar ir konstatējis, ka vienā ielas posmā ir izkustējies bruģis, paceļoties virs ielas līmeņa. Būvdarbu veicējiem ir uzdots šo problēmu novērst.

Ahuna-Ozola pastāstīja, ka šī ielas posma brauktuves remonts tika pabeigts pirms iepriekšējās ziemas un šis esot pirmais gadījums, kad bruģis ir «izlecis ārā». Viņa arī uzsvēra, ka šis ir vienīgais šāds gadījums uz brauktuves visas ielas garumā.

Patlaban nav pilnībā skaidrs, kāpēc šāda problēma ir radusies, bet būvnieki plāno noņemt bruģi, lai saprastu, kāpēc šajā posmā ir radušās problēmas. Satiksmes departamenta pārstāve pauda, ka, visticamāk, bruģa nobīde radusies straujo laikapstākļu maiņu dēļ.

Komentāri (130)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu