Nedrošība un smags darbs: Kā ir būt par vienu no «Victoria's Secret» eņģeļiem? (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Lai arī daudziem tas varētu nešķist nekas pārāk īpašs, modes aprindās būt par vienu no prestižā zīmola «Victoria's Secret» (VS) modelēm ir liels gods. Daudzas no dāmām, kuras guvušas iespēju piedalīties šajos šovos, joprojām tam nespēj noticēt. Kā ir būt par vienu no viņām?

1. Arī modeles ar izcilu augumu jūtas nedroši

«Es domāju, ka katrs cilvēks mēdz justies nedroši. Tas ir traki! Kad citi cilvēki skatās uz VS modelēm vai meitenēm, kuras staigā pa mēli, viņi domā: «Viņas nav cilvēki. Viņas nejūtas nedroši». Tomēr es uzskatu, ka katrai meitenei, kura grasās staigāt [red. - pa mēli] ir nedrošības sajūta.»

- Bella Hadida sarunā ar «People»

2. Jā, viņas smagi strādā, lai tā izskatītos

«Es vēlos izcelt katru iespējamo aprisi, lai es izskatītos patiešām seksīgi, kad izeju uz mēles. Tāpēc es dodos uz sporta zāli nedaudz aktīvāk.»

- Žozefīne Skrīvera sarunā ar «People»

3. Tā ir emocionāla pieredze

«Es patiešām nedaudz raudāju, kad pirmoreiz mērīju apakšveļu. Man acīs bija asaras. Tā sajūta kaklā, kad grasies raudāt... Es centos sevi noturēt. Es sevi apstādināju. Godīgi sakot, šovs ir sapņa piepildījums. Piedalīšanās tajā man nozīmē ļoti daudz. Esmu patiešām sajūsmināta. Es tikai ceru, ka neraudāšu.»

- Kendala Dženere sarunā ar «Popsugar»

4. Pat veterānes jūtas apdraudētas

«Viena no labākajām lietām, kad esi kļuvusi par vienu no eņģeļiem, ir tas, ka nav jāpiedalās kastingā. Tas ir tik nervus kutinoši - pat meitenes, kuras piedalās šovā gadu pēc gada uztraucas. Šovu skatās visā pasaulē, tāpēc tas ir liels gods, ja tev izvēlas.»

- Lilija Aldridže sarunā ar «The Standard»

5. Daudzas joprojām nespēj noticēt, ka piedalās šovā

«Es nekad nebiju iedomājusies, ka piedalīšos «Victoria's Secret» šovā un būšu viena no enģeļiem. Man tas joprojām ir sirreāli.»

- Elza Hoska sarunā ar «Harper's Bazaar»

6. Nēsāt «Fantasy Bra» ir liels gods

«Bērnībā es vēroju tādas supermodeles kā Taira Benksa un Heidija Klūma, kas nēsāja šo «Fantasy Bra» un es nekad nebūtu iedomājusies, ka šāda iespēja parādīsies arī man. Tas man ir liels pagrieziena punkts, jo esmu afroamerikāniete. [...] Es domāju, ka tā ir nozīmīga lieta un esmu pagodināta, ka man ir iespēja pārstāvēt šo brendu.»

- Džasmīne Tūksa sarunā ar «People»

7. Šovs ir brīdis, lai svinētu kopā ar draugiem un ģimeni

«Šovā ar mani kopā ir mana mamma un daži draugi, tāpēc pēc tā mēs visi dodamies vakariņās»

- Adriana Lima sarunā ar «Elle»

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu