Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/29/11106910t1he382.jpg)
Lieliska uzkoda vai piedeva pamatēdieniem!
Nepieciešams:
- Šampinjoni – 500 g
- Etiķis – 60 ml
- Saulespuķu eļļa – 120 ml
- Ķiploks – 3 daiviņas
- Melnie graudu pipari – 10 gab.
- Cukurs – 2 tējkarotes
- Sāls – 1 tējkarote
- Lauru lapas – 4 gab.
Pagatavošana:
Nomazgājiet sēnes un sagrieziet tās uz pusēm.
Marinādei katliņā sajauciet etiķi, saulespuķu eļļu, cukuru, sāli, piparus un lauru lapas. Lieciet tajā iekšā sēnes, pievienojiet ar ķiplokspiedi saspaidītus ķiplokus.
Lieciet katliņu uz plīts, uzvāriet, pēc tam turpiniet vārīt vēl piecas minūtes.
Lieciet sēnes burciņā, atdzesējiet, aizskrūvējiet un ievietojiet ledusskapī uz četrām stundām.
Gatavs!