Rīgas dome atrod «vainīgos», kuru dēļ Barona ielā valda haoss (223)

TVNET/TV3 ziņas
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Balstoties uz sociālajos tīklos sacelto sašutumu vētru, TV3 ziņas trešdien, 28. decembrī, pārliecinājās, ka atjaunotās Kr. Barona ielas atsevišķi posmi šobrīd atgādina cūku rakumus. Rīgas domes Satiksmes departaments par neglīto ainavu vaino autobraucējus, kuri spēkratus atstāj tam neparedzētas vietās.

Rīgas domes Satiksmes departaments par neglīto ainavu vaino autobraucējus, kuri spēkratus atstāj tam neparedzētas vietās.

Savukārt izskalotais bruģis saskaņā ar domes pārstāvju pausto esot ikdienišķa avārijas situācija. Haoss ar Barona ielu gan raisa bažas, kas rīdziniekus sagaida nākamgad, kad Rīgā remontu būs vēl vairāk.

Skaidrojums ir šāds – par notikušo būvnieki neesot atbildīgi, jo Barona ielā tika atjaunots segums, nevis zem tā izvietotās komunikācijas. Līdz ar to viss, kas atrodas zem jaunā bruģa, palicis tāds pats, kā tas bija pirms desmit un pat simts gadiem. Kā pārliecinājās TV3 ziņas, nepatīkami pārsteigumi paslēpti ne tikai pazemē. Proti, pārsimts metrus no bedres autobraucēji pamatīgi izdangājuši Barona ielas ietves malu, kur pavasarī bija paredzēts stādīt krūmus.

Par spīti daudzajām nebūšanām, Rīgas mērs Nils Ušakovs joprojām uzskata, ka Barona ielas remontdarbi kopuma paveikti kvalitatīvi. Viņš gan atzīst, ka nākamgad rīdziniekiem neērtību varētu būt vēl vairāk.

Jau iepriekš ziņots, ka arī iepriekš sociālos tīklus pārpludinājušas sūdzības par Barona ielas remondarbu kvalitāti. Savukārt KNAB saistībā ar tiem veicis vairākas kratīšanas atbildīgajā Satiksmes departamentā.

Komentāri (223)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu