Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/30/11108517t1h270f.jpg)
Ātri, viegli un garšīgi! Tieši tas, kas nepieciešams pēc svētkiem.
Nepieciešams:
- 1 ēdamkarote baltvīna etiķa
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 60 mililitri persiku vai ābolu sulas
- 2 mazi zaļie bumbieri, sagriezti plānās šķēlēs
- 4 plānas šķēles prošuto
- 4 šķēles čabatas maizes, apgrauzdētas un saplēstas gabalos
- 2 šalotes sīpoli, smalki sagriezti
- 50 grami mazas spinātu lapas
- 50 grami krokainās endīvijas
- sāls, pipari
Pagatavošana:
Sakombinē baltvīna etiķi, olīveļļu, augļu sulu lielā traukā un pievieno sāli un svaigi maltus melnos piparus. Pievieno pārējās sastāvdaļas un samaisi. Sadali pa šķīvjiem un pasniedz nekavējoties.
Labu apetīti!