Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Dāvana no «Instagram» dieviem: Seksīgās Keitas Aptones līdziniece (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram.com/awesomeantjay/Kooroshication, CC BY-SA 2.0

22 gadus vecā Antje Utgarda (Antje Utgaard) sociālajos tīklos izpelnījusies ievērojamu uzmanību. Galvenokārt, protams, savu kuplo krūšu dēļ.

Antje aktīvi darbojas sociālajā vietnē «Instagram», kur regulāri publicē seksīgus foto, kuros pārsvarā vienmēr izceļas viņas kuplās krūtis. Izdevums «Playboy» jauno dāmu nodēvējis nākamo Keitu Aptoni. Tāpat ārvalstu mediji ziņo, ka Utgarda tiek dēvēta arī par «dāvanu no «Instagram» dieviem».

Gluži tāpat kā modele Keita Aptone, arī Antje atklāj, ka viņas krūtis ir dabīgas.

Pievilcīgā skaistule atklājusi, ka par «Playboy» titulu jūtas ļoti pagodināta un arī Keita Aptone viņai vienmēr šķitusi lieliska. Tomēr Antje stāsta, ka nākotnē vēlas kas vairāk par pievilcīgu krūšu īpašnieci. 22 gadus vecā dāma gribētu kļūt par atrisi.

Viņa cer, ka šī brīža statuss, kā arī aktīva rosība sociālajos tīklos sniegs iespēju piedalīties kādā kinofilmā, vislabāk komēdijā.

Atgādinām, ka modele Keita Aptone pazīstama kļuva pirms vairākiem gadiem. Galvenokārt viņa tika pamanīta savu kuplo krūšu dēļ, kuras Aptone nekautrējās izrādīt videoklipos un reklāmās.

Lūk, Anjtes Utgardes seksīgie foto!

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu