Andris Biedriņš Baltezerā ceļ māju; vietējie iedzīvotāji satraukušies (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook.com, Madara Biedriņa

Viens no populārākajiem Latvijas basketbolistiem Andris Biedriņš izlēmis Baltezerā uzcelt savu māju. Tiesa, bez skandāliem mājas celtniecības sakarā neiztikt.

Andris Biedriņš savu īpašumu izlēmis celt Bukultos, Lielā Baltezera krastā. Šai vietā jau uzsākti pirmie būvdarbi, kā arī tur izvietots plakāts, kas vēsta, ka drīzumā tiks ierīkota arī publiska gājēju taka ar laipu, ziņo izdevums «Kas Jauns».

Tomēr Baltezera iedzīvotāji nespēj noticēt šim solījumam un uztraucas, ka lepnā villa norobežos iespēju brīvi doties uz iecienīto peldvietu.

Basketbolista Biedriņa advokāts raidījumam «Bez Tabu» jau komentējis, ka projekta mērķis ir nodrošināt iedzīvotājiem brīvu pārvietošanos pa taku, kā arī novērst tauvas joslas piegružošanu. Pārbaudi turpinās arī Vides dienests, tāpēc iznākums būšot atkarīgs no tā, ko inspektori secinās, izvērtējot paveiktos darbus.

Atgādinām, ka Baltezera krasts sportistam jau labu laiku ir mīļš. Reiz viņš kopā ar draudzeni, tagad jau sievu un divu bērnu māmiņu Madaru Biedriņu, iekārtojās vienā no Jūlijam Krūmiņam piederošajiem īpašumiem.

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu