Tukšās vējstikla šķidruma kannas varēs šķirot līdz februāra beigām (17)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Akcija "Dod kannai otru iespēju!» risināsies līdz 28.februārim.

Aicinot autovadītājus saudzēt dabu un taupīt dabas resursus, AS «Latvijas Zaļais punkts» sadarbībā ar SIA «Narvesen Baltija» un auto preču vairumtirdzniecības uzņēmumu SIA «Getz Nordic» jau ceturto gadu organizē akciju «Dod kannai otru iespēju!». Autovadītāji, kuri nodos tukšo vējstikla šķidruma kannu speciālajā konteinerā «Neste»degvielas uzpildes staciju«Narvesen» tirdzniecības vietās, varēs piedalīties loterijā.

AS «Latvijas Zaļais punkts» direktors Kaspars Zakulis: «Ar šo akciju mēs vēlreiz vēlamies atgādināt autobraucējiem par videi draudzīgu iespēju izmest izlietotās kanniņas. Ļoti žēl, ka joprojām šoferīši nezināšanas dēļ vai kādu citu apsvērumu vadīti izlietotās kanniņas izmet nepiemērotās vietās. Aicinu autovadītājus dot iespēju izlietotajai vējstiklu šķidruma kanniņai turpināt savu dzīvi un nodot to pie «Narvesen» veikaliem deviņpadsmit degvielas uzpildes stacijās «Neste»esošajos šķirošanas konteineros. Šie konteineri ir pieejami visu gadu, ne tikai akcijas laikā!»

Akcijas laikā, iegādājoties logu mazgāšanas šķidrumu veikalā «Narvesen», pircējs saņems plastmasas kapsulu un anketu. Lai piedalītos balvu izlozē, pircējam jāaizpilda anketa un jāievieto kapsulā, tā jāiemet kannā un jāaizver kannas korķis, savukārt kanna jāizmet konteinerā. Akcijas noslēgumā tiks izlozēti trīs pircēji, kuri katrs saņems Premium Plus dāvanu karti 50 EUR vērtībā un 50 pircēji, kuri katrs saņems trīs «Narvesen» vējstiklu šķidrumus -vienu ziemas, divus vasaras - bez maksas.

SIA «Getz Nordic» Valdes loceklis Simons Kozlinskis: «Tieši Narvesen stacijās ir ērti un vienkārši paveikt mazu labo darbiņu - tukšo kanniņu atgriezt atpakaļ ražošanas apritē.Un, kādēļ gan to nedarīt? Atkārtota kannu uzpildīšana sen vairs nav kampaņa, bet ikdiena, jo nu jau astoņus gadus katru dienu mums ir radīta iespēja ar darbiem parādīt savu attieksmi pret vidi.Paldies visiem, kas dara!»

«Narvesen jau astoto gadu atbalsta akciju «Dod kannai otru iespēju!» un ar katru gadu mums ir izdevies savākt vairāk un vairāk šo kanniņu. Pagājušajā gadā mums kopā izdevās savākt rekordlielu daudzumu - 9515 kanniņas, kas tika nodotas otrreizējai lietošanai,» komentē SIA «Narvesen Baltija» Mārketinga un iepirkumu direktore Agnija Šmite.

Latvijā autovadītāji ik gadu izlieto ap 1,5 miljonu vējstiklu šķidruma plastmasas kanniņu. Katra kanniņa ir izmantojama vēlreiz, jo tiek atkārtoti uzpildīta vai arī pārstrādāta jaunās izejvielās.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu