Deivids Bekhems atklāj savas laimīgās laulības noslēpumu (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Lai arī pasaulē ir ļoti daudzi slavenību pāri, ne visiem izdodas būt kopā teju 20 gadus. Lai nu kā, bijušais futbolists Deivids Bekhems un modes dizainere Viktorija Bekhema par savu laulību publiski izsakās atzinīgi, liekot noprast, ka abi patiešām ir laimīgi.

Deivids Bekhems kādā intervijā atklājis, ka viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc viņa un Viktorijas Bekhemas laulība ir tik veiksmīga, ir viņu spēcīgi saticīga ģimene. Bekhems atzina, ka arī viņi gadu gaitā ir pieļāvuši kļūdas, tomēr ir svarīgi tās analizēt un strādāt ar tām.

Bijušais futbolists kategoriski noliedza baumas, ka viņš kopā ar Viktoriju ir tikai tāpēc, ka laika gaitā «Bekhemi» kļuvis par spēcīgu zīmolu.

«Mēs esam kopā, tāpēc, ka mīlam viens otru; mēs esam kopā, jo mums ir mūsu lieliskie bērni,» sacīja Deivids, atklājot, ka arī attiecību grūtie posmi ir daļa no attiecībām, laulības un atbildības.

Atgādinām, ka Deivids un Viktorija Bekhemi apprecējās 1999.gadā. Pārim ir četri bērni.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu