Hiphopa zvaigzne Eminems nācis klajā ar niknu uzbrukumu Trampam (121)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Hiphopa zvaigzne Eminems ir nācis klajā ar jaunu uzbrukumu ASV prezidentam Donaldam Trampam, veltot viņam niknu dzeju amerikāņu repera Big Sean jaunajā albumā «I Decided».

Šī ir jaunākā politiskā iejaukšanās no Eminema puses, kurš dažas nedēļas pirms ASV prezidenta vēlēšanām 8.novembrī parādījās ar uzlādētu, astoņas minūtes garu brīvā stila repu pret republikāņu kandidātu Trampu.

Piektdien iznākušā albuma «I Decided» dziesmā «No Favors» Eminems un Detroitas reperis Big Sean lielās, kā pacēlušies no zema stāvokļa, un uzdod jautājumus par pasaules virzību.

Eminems šajā dziesmā pasludina sevi par Trampa un viņa administrācijas pretinieku. Viņš nosoda ar Trampa kampaņu saistītu rasismu un iztēlojas vardarbību, tostarp sabraukšanu ar auto, pret konservatīvo komentētāju Ennu Koulteri, kura pazīstama ar provokatīviem paziņojumiem.

Eminems, deviņdesmitajos gados veidojot savu karjeru, reti tika raksturots kā politisks. Savās intervijās viņš tomēr jau ilgu laiku identificējies ar politiski kreiso virzienu.

Komentāri (121)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu