Baletdejotāja Leimane vairs neslēpj jauno mīļoto (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/Apollo

Jau vēstījām, ka nesen plašāk izskanēja fakts par Latvijas baleta skaistā dueta Elzas Leimanes (32) un Raimonda Martinova (34) šķiršanos. Kādu laiku māksliniece par mīlestību nebija gatava izteikties pat filosofiski, bet nu, atzīmējot savu debiju uz teātra skatuves, viņa vakaru atzīmēja sava jaunā mīļotā pavadībā, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Elza Leimane debitēja uz Dailes teātra skatuves iestudējumā «Doriana Greja portrets» galvenajā sieviešu lomā, atveidojot balerīnu Sibillu Veinu. Noskatīties mīļotās pirmizrādi bija ieradies arī Leimanes jaunais sirdsdraugs mūziķis Kaspars Kurdenko. Kaspars Kurdenko zināms gan kā kompnists, tā arī bundzinieks un perkusionists.

Kā novēroja žurnāls «PDz», Elzas ģimenei jau izveidojušās labas attiecības ar jauno baletdejotājas draugu, jo plecu pie pleca ar Kasparu Dailes teātrī ieradies arī Elzas tēvs - Latvijas Nacionālās operas un baleta mākslinieciskais vadītājs Aivars Leimanis un vecmā'miņa - aktrise Baiba Indriksone.

Kā ierasts, pēc pirmizrādes notika saviesīgā daļa un Elza ar Kasparu ballīti esot pametuši vieni no pēdējiem - ap vieniem naktī.

Nesen baletdejotāja demonstrēja spožu sniegumu viņas un Reiņa Sējāna veidotajā baleta iestudējumā «Vārna.Lidojums vienā cēlienā».

Leimane (32) un Martinovs (34) daudzus gadus bija Latvijas baleta spožākais duets. Pāris pēc sešu gadu ilgām attiecībām iestūrēja laulības ostā un oficiālā laulībā nodzīvoja vēl sešus gadus.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu