Kristenas Stjuartes jaunā mīla - seksīga modele (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Reuters/Scanpix

Kopš «Krēslas» sāgas uzvaras gājiena pagājuši gandrīz 10 gadi, bet daudzi vēl atceras liketnīgo pāri - galvenās lomas atveidotājus - Kristenu Stjuarti (Kristen Stewart) un Robertu Patinsonu (Robert Pattinson). Daudziem, iespējams, bija trieciens Kristenas atklātais paziņojums par attiecībām ar sievieti. Nu aktrise atradusi jaunu simpātiju - īstu supermodeli, vēsta «dailymail.co.uk».

Pirms tam Stjuarte bija attiecībās ar savu asistenti Alīsiju Kārgailu (Alicia Cargile). Viņu attiecības aizsākās 2015.gadā un tam sekoja vairākkārtēja pašķiršanās un attiecību atjaunošana, līdz 2016.gada rudenī Stjuarte un Kārgaila nolēma izbeigt savas attiecības.

Šobrīd Holivudas zvaigzne atradusi sev jaunu simpātiju - skaistuli no modes pasaules - Stellu Maksvelu (Stella Maxwell), kura redzama arī slaveno Viktorijas eņģeļu rindās. Nesen Kristena vērojusi savas draudzenes iznācienu augstās modes zīmola «Tommy Hilfiger» skatē.

 

Happy birthday @lilyaldridge ur so beautiful inside & out ? ❤️ ? @russelljames

A photo posted by Stella! (@stellamaxwell) on

 

Cookie monsters? #vsfashionshow? @ladygaga @hoskelsa ? @russelljames

A photo posted by Stella! (@stellamaxwell) on

 

?

A photo posted by Stella! (@stellamaxwell) on

Stella filmējusies filmas «Wolf of the Wallstreet» leģendārās pavedināšanas ainai veltītā video:

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu