Fakts laidis klajā jaunāko singlu un videoklipu «Naktī» (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

14.februārī, pašmāju hiphopa izpildītājs un producents Fakts (Jānis Šmēdiņš) laidis klajā jaunāko singlu un videoklipu «Naktī» no šajā pavasarī gaidāmā debijas albuma «Vainīgs Tu». 

Jānis par dziesmu stāsta: «Dziesma ir par sapņu personāžiem, kas mēdz apciemot mūs sapņos, bet kurus dzīvē mums nekad nebūs lemts redzēt sev blakus. Vienkāršāk izsakoties, dziesma ir par ideālajām attiecībām, kuras diemžēl eksistē tikai sapņos. Dziesma ir veltījums visiem sapņotājiem un mīlētājiem un reizē arī atgādinājums mīlēt tos, kuri mums ir doti. Priecīgu Svētā Valentīna dienu!»

Dziesmas ierakstā piedalījies mūziķis un dziedātājs Pēteris Upelnieks, savukārt videoklipa veidotājs ir Ivo Buģis, un tajā piedalās talantīgā pašmāju modele Nikola Osipova, kura ikdienā defilē dažādu pasaulē atzītu modes zīmolu skatēs.

No 14.februāra, singls pieejams populārākajos straumēšanas servisos.

Jānis Šmēdiņš jeb Fakts ir hiphop izpildītājs un mūzikas producents no Jelgavas, kas līdz šim sadarbojies, producējis un miksējis dziesmas tādiem mūziķiem un mūziķu projektiem kā Gacho, MESA, Agnese Rakovska, «Triana Park», Reiks, Pēteris Upelnieks, «Dvīnes» u.c.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu