Video: Maksima Galkina zināšanas par Latviju palīdz viņam tikt pie laimesta TV šovā (18)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Kamēr Latvijas versija spēlei «Gribi būt miljonārs?» jau sen kā pametusi TV ekrānus, Krievijā šīs spēles popularitāte saglabājusies nemainīga. Un kā nu ne - ja iespējams laimēt īstu naudu! Nesen šī šova raidījumā piedalījās Maksims Galkins, kurš, starp citu, pats bija pirmās šī raidījuma adatpācijas Krievijā vadītājs.

Krievijas estrādes zvaigznes Allas Pugačovas vīrs Maksims Galkins sacentās gudrībā ar raidījuma vadītāju Dmitriju Dibrovu.

Tas, ka Galkins un Pugačova vasaras bieži pavada Latvijā, Jūrmalā šoreiz palīdzējis humoristam izcelties šovā. Kad šova vadītājs Galkinam uzdeva jautājumu (video zemāk - no 32:07 min) par Rīgu, proti - kāda personāža dzimšanas dienu atzīmē Rīgā – Jaunielā, Galkins atbildēja, ka Šerloka Holmsa dzimšanas dienu.

Zināms, ka Rīgā padomju gados tika filmēts populārais kinoseriāls par Šerloka Holmsa un doktora Vatsona piedzīvojumiem. Galkins arī zināja, ko latviski nozīmē vārds «iela».

Galkins šovā nopelnīja 6500 eiro jeb 400 000 Krievijas rubļu.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu