Džeimijs Fokss Horvātijas restorānā piedzīvojis rasistisku uzbrukumu (21)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Džeimijs Fokss iesniedzis sūdzību policijā pret divām personām Horvātijā, kas kādā restorānā filmas «Django Unchained» zvaigznei izteikuši rasistiskas piezīmes. Horvātijas policija sākusi izmeklēšanu par sabiedriskās kārtības traucēšanu pret divām personām aizdomās par «īpaši augstprātīgu un rupju» vārdu vēršanu pret restorāna īpašnieku un «vienu no viesiem, balstoties uz rasistiskiem apsvērumiem».

Lai gan policijas ziņojumā nav minēts 49 gadus vecā Foksa vārds, aktieris sociālās saziņas vietnē «Instagram» incidentu iepriekš pieminējis, lai gan tagad šo ierakstu ir izdzēsis.

Horvātijas policija informēja ziņu aģentūru «Associated Press», ka vēl notiek izmeklēšana, lai izlemtu, vai abiem vīriešiem izvirzīt vēl citas apsūdzības.

Vietne «Total Croatia News» vēsta, ka Fokss ir publicējis vairākus video, kuros runā par notikušo un uzstāj, ka restorāna darbinieki reaģēja ātri, liekot abiem vīriešiem iestādījumu atstāt. «Es pienācu pie galdiņa, un viņi mūs aizskāra,» Fokss teicis vienā no ierakstiem, kas tagad no «Instagram» ir dzēsti.

Fokss, kurš 2005.gadā saņēma ASV kinoakadēmijas balvu «Oskars» labākā aktiera nominācijā par darbu filmā «Ray», Horvātijas pilsētā Dubbroņikā filmē jauno Robina Huda filmu kopā ar Džeimiju Dornanu. Fokss filmā atveido Robina Huda draugu un spēkavīri mazo Džonu.

Neskatoties uz incidentu, Fokss «Instagarm» publicēja video, kurā jūsmo par pili, kurā viņš apmeties, un skaisto ainavu aiz tās logiem.

 

#Terrellboy #croatia #backonmyfunnyshit #thankful #blackman #shining

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) on

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu