«Triana Park» Agnese un Edgars: No mīļākajiem par draugiem (38)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Picture Agency

Kolorītā pašmāju grupa «Triana Park» nu ir mūsu pārstāvji starptautiskajā dziesmu konkursā «Eurovision». Protams, viskošākā ir grupas soliste un tieši viņa allaž nokļūst preses uzmanības centrā - arī pateicoties krāšņajam skatuves tēlam. Daudzi pat nezināja, ka viņu vienoja romantiskas attiecības ar grupas biedru - bundzinieku Edgaru Viļumu. Tagad šī draudzība piedzīvojusi transformāciju.

Žurnāla «OK!» marta numurā Agnese Rakovska atklāj savu stāstu par mīlestību, kura nu pārtapusi draudzībā.

Agnese un Edgars esot iepazinušies pirm 13 gadiem festivālā «Saulkrasti Jazz». Agnese ievērojusi Edgaru lielajā sapulcē: «Skatos uz trepēm uzlīdis tāds džeks ar cepurīti...» Savukārt, Edgaru interesi piesaistījis Agneses savdabīgais ģērbšanās stils. Viņš vēl pabrīnījies - kā tā varot ģērbties.

Kontakts neesot pārtrūcis, jo Edgars mācījies kopā ar Agneses brāli un, dibinot grupu, šķitis loģiski, ka Edgars spēlēs bungas «Triānas parkā». Tobrīd abu starpā jau bija uzplaukušas jūtas. To, ka abi ir kas vairāk par grupas biedriem nezināja daudzi, jo abi attiecības neafišēja.

Žurnālam «OK!» Agnese un Edgars stāsta, ka esot bijuši pāris 9 gadus, bet nesen abi esot nolēmuši kļūt tikai par draugiem. Agnese nedomā, ka pārtraucot romantiskas attiecības jāpārtrauc arī darba attiecības. Turklāt, fundamentālās attiecības tik viegli mainīt neesot iespējams: «Nevaru noliegt, ka pārejas posms bija grūts un dīvains, bet man šķiet, ka esam tikuši tam pāri, kļūstot par tiešām labiem draugiem un kolēģiem.»

Attiecību kāpumi un kritumi ietekmējot arī radītās dziesmas, jo to pamatā, protams, esot emocijas. Abi esot vienisprātis, ka arī draudzībā galvenais esot uzticība: «Nodevību jebkurā līmenī - profesionāli vai personīgi pārdzīvot būtu grūti,» atzinusi Agnese.

Edgars piebilst, ka spēj piedot tuviem cilvēkiem ir lielāka kā svešiniekiem: «Cilvēki, ar kuriem kopā pavadi lielāko dzīves daļu un ej cauri visam, ir vērtība, kuru tik vienkārši nevar aizmirst.»

Pilnu interviju ar Agnesi un Edgaru, kā arī diviem citiem draugu pāriem lasi žurnāla «OK!» marta numurā.

Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu