Jaunietes mīklainā pazušana Lietuvā: vecāki izsludina iespaidīgu atlīdzību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bezvests.lv

 Vecāki izsludinājuši 10 000 eiro lielu atlīdzību tiem, kuri zina, kur atrodas viņu meita - pazudusī Lietuvas iedzīvotāja Ieva Strazdauskaite, vēsta Lietuvas mediji.

Naudas atlīdzību saņems ikviens, kuram ir kāda informācija, kas varētu palīdzēt viņu atrast.

Jau ziņots, ka pa ceļam no Lietuvas pilsētas Pluņģes uz Viļņu 5. martā bezvēsts pazudusi Lietuvas iedzīvotāja Ieva Strazdauskaite. Lietuvas policija 6. martā atradusi sievietes automašīnu Audi A7, bet ne pašu Ievu, vēsta brīvprātīgo organizācija «Bezvests.lv».

Strazdauskaite dzimusi 1991. gadā, augums 170 cm, gariem gaišiem matiem. Bija ģērbusies pelēkas krāsā sporta kostīmā un melnā virsjakā.

Atbildīgie dienesti pārmeklējuši apkārtni sievietes automašīnas atrašanas vietā, taču pagaidām bez panākumiem. Lai gan par notikušo joprojām nav skaidras versijas, tiek pieņemts, ka meitene varētu būt nolaupīta.

Lietuvas Valsts policija savā «Facebook» kontā publicējusi informāciju par pazudušo sievieti, aicinot atsaukties jebkuru, kam ir kāda informācija, kas varētu palīdzēt izmeklēšanas procesā.

Arī brīvprātīgo organizācija «Bezvests.lv» aicina Ikvienu, kurš kaut ko zina par lietuvietes atrašanās vietu, zvanīt policijai 110 vai Bezvests.lv - 220 084 084

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu