Ievas Strazdauskaites mīklainā pazušana: policijai jauni fakti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: 15min.lt

Lietuva pazudusī jauniete Ieva Strazdauskaite savā automašīnā, iespējams, vedusi kaut ko vērtīgu, vēsta Lietuvas mediji.

Turpinās Lietuvā pazudušās Ieva Strazdauskaites meklēšanas darbi. Lietuvas Kriminālpolicijas biroja vadītājs Rolands Kiškis ceturtdien notikušajā preses konferencē apstiprinājis, ka meitenes automašīna «Audi A7» cietusi inscinētā ceļu satiksmes negadījumā.

Viņš arī atklājis, ka Strazdauskaite automašīnā vedusi kaut ko vērtīgu, kas, iespējams, piesaistījis noziedznieku uzmanību. To, kas bijušas šīs lietas un kāda ir to vērtība, policijas pārstāvji neatklāja.

Simtiem policistu pārbauda plašu teritoriju.

Nav izslēgts, ka automašīna pamesta, jo tai bija beigusies degviela.

Policija atklājusi, ka automašīna atrasta uz gandrīz neizbraucama ar ūdeni klāta meža ceļa.

Ceturtdien jau ziņots, ka atrasts Lietuvā mīklainos apstākļos bezvēsts pazudušās Ievas Strazdauskaites mobilais telefons, vēsta «15min.lt».

Mobilo telefonu «IPhone 7» izdevies atrast nevis policistiem, bet kādam nejaušam gārāmgājējam.

Telefona atradējs «15min.lt» pastāstījis, ka telefonu pamanījis pa ceļam uz darbu, tas gulējis uz ceļa. Vīrietis sākotnēji nospriedis, ka to būs sadragājušas braucošās automašīnas, taču viņam par lielu pārsteigumu telefons bijis neskarts.

Vīrietis ieslēdzis telefonu, tas darbojies, uzrādot mobilā operatora «Telia» SIM karti.

Policija esot apstiprinājusi, ka telefons pieder pazudušajai Ievai. Netālu no telefona atrašanas vietas atrasta arī meitenes rokassomiņa.

Meitenes meklēšanā iesaistīti simtiem policistu. Meklēts tiek 24 stundas diennaktī.Meitene tiekot meklēta arī ārvalstīs.

Jau ziņots, ka pa ceļam no Lietuvas pilsētas Pluņģes uz Viļņu 5. martā bezvēsts pazudusi Lietuvas iedzīvotāja Ieva Strazdauskaite. Lietuvas policija 6. martā atradusi sievietes automašīnu Audi A7, bet ne pašu Ievu, vēsta brīvprātīgo organizācija «Bezvests.lv».

Strazdauskaite dzimusi 1991. gadā, augums 170 cm, gariem gaišiem matiem. Bija ģērbusies pelēkas krāsā sporta kostīmā un melnā virsjakā.

Atbildīgie dienesti pārmeklējuši apkārtni sievietes automašīnas atrašanas vietā, taču pagaidām bez panākumiem. Lai gan par notikušo joprojām nav skaidras versijas, tiek pieņemts, ka meitene varētu būt nolaupīta.

Lietuvas Valsts policija savā «Facebook» kontā publicējusi informāciju par pazudušo sievieti, aicinot atsaukties jebkuru, kam ir kāda informācija, kas varētu palīdzēt izmeklēšanas procesā.

Arī brīvprātīgo organizācija «Bezvests.lv» aicina Ikvienu, kurš kaut ko zina par lietuvietes atrašanās vietu, zvanīt policijai 110 vai Bezvests.lv - 220 084 084

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu