Jauni fakti par vienu no Strazdauskaites slepkavām: viņš viesojies Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: 15min.lt

Viens no aizdomās turētajiem par Ievas Strazdauskaites slepkavību bijis Ķēdaiņos labi pazīstams jaunietis, vēsta «15min.lt».

Jau iepriekš ziņots, ka sociālās saziņas tīklu lietotāji izskaitļojuši iespējamo slepkavu un viņam veltījuši naidpilnus uzsaukumus internetā. Policija neoficiāli ir apstiprinājusi, ka tas tiešām ir viens no četriem arestētajiem jauniešiem, taču atsakās izpaust viņa identitāti, jo baidās no «linča tiesas».

«15min.lt» raksta, ka puisis neesot bijis agresīvs, taču viņam patikušas skaistas sievietes un luksusa automašīnas.

Jau ziņots, ka puisis sociālās saziņas tīklos lepojies ar greznām automašīnām un dārgām drēbēm. Visbiežāk viņš fotogrāfijās redzams ar BMW un «Jaguar» automašīnām. Dažas no fotogrāfijām atgādina ASV gangsteru filmu kadrus - jauni, skaisti, labi ģērbušies vīrieši pie bagātīga galda.

Portāls norāda, ka fotogrāfijas nemaz neatbilst policijas pārstāvja teiktajam piektdienas vakarā: «Mums jārunā nevis par laupīšanu, kurā kaut kas nogājis greizi, bet par sistēmiskām problēmām mūsu valstī, sabiedrībā. Par milzīgo plaisu dažādu sociālo slāņu starpā, par paaudzi, kas dzimusi pēc 1990. gada jau neatkarīgā Lietuvā. Tie ir mežoņi, alkoholiķi, narkomāni».

Informācijas avoti pastāstījuši, ka jaunieši grezno Strazdauskaites automašīnu pamanījuši degvielas uzpildes stacijā un izlēmuši to nolaupīt, sākuši sekot.

Jaunietis, kurš tiek minēts ar iniciāļiem «K.B», esot ļoti labi integrējies Ķēdaiņu sabiedrībā, vairums viņa draugu nav bijuši romu tautības.

Puiša ģimene esot nodarbojusies ar automašīnu tirgošanu, naudas esot bijis pietiekami, arī zināšanas par automašīnām bijušas plašas.

Puisis sociālajos tīklos centies parādīt, ka viņa ģimenei ir vairāk naudas nekā patiesībā tas bijis. Jaunietis esot viesojies Rīgā, kur saticis savu nākamo līgavu. Ķēdaiņu iedzīvotāji nojautuši, ka viņš varētu būt saistīts ar kriminālo pasauli, taču neviens nav varējis iedomāties, ka viņš spēj nogalināt. Atšķirībā no brāļiem viņš neesot bijis iesaistīts kautiņos, arī narkotikas neesot lietojis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu