Sākusies Lielās Talkas 2017 plānošana Latvijā un Eiropā (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 22. februāra ikviens Latvijas iedzīvotājs var sākt pieteikt pamanītās piesārņotās vietas mājaslapā [s:54395], kuras būtu nepieciešams sakopt šī gada Lielās Talkas laikā 22.aprīlī. Savukārt Latvijas diasporas organizācijas Eiropā no šodienas Eiropas Latviešu apvienībā (ELA) var pieteikt talkas savās mītnes zemēs, portālu «Apollo» informē Lielās Talkas mediju koordinatore Madara Laicāna.

Kartes – Piesārņoto vietu karte

«Aicinu ikvienu, kurš savās ikdienas gaitās vai brīvdienās pamana piesārņotas vietas nebūt vienaldzīgam un atzīmēt šīs vietas mūsu kartē. Savukārt talkot gribētāji šajā kartē var sākt meklēt vietas, kurām noderētu čaklas rokas pēc diviem mēnešiem – Lielās Talkas dienā 22.aprīlī. Papildus atgādinu, ka arī ikdienā iespējams ziņot Valsts Vides dienestam par piemēslotām vietām ar aplikācijas Vides SOS palīdzību,» norāda Lielās Talkas vadītāja Vita Jaunzeme.

www.ela.lv

«Mēs aprūpēsim Latvijai un latviešiem svarīgas vietas Eiropā un aicināsim arī citus savu mītnes zemju iedzīvotājus ķerties pie grābekļiem, lai kopīgi veidotu tādu Eiropu, kuras saimē Latvija var lepni iesoļot savā otrajā simtgadē. Eiropas Latviešu apvienība ir gandarīta par partnerību ar Lielas Talkas kustību, un kopīgi atbalstīsim visus latviešus Eiropā, kas vēlas tās ietvaros ļauties pavasara tīrīšanas un sakopšanas garām,» stāsta ELA prezidija locekle Elīna Pinto.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu