Renārs Kaupers ar ģimeni teju pārcēlušies uz Liepāju (115)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Jelgavas lepnums - popgrupas «Prāta vētra» solists Renārs ar ģimeni arvien vairāk laika pavadot vēju pilsētā Liepājā  un jau iegādājies tur dzīvokli. Turklāt sestdien, 18. martā, koncertzālē «Lielais dzintars» svinīgā ceremonijā viņš saņēmis titulu «Gada liepājnieks».

Pērn stadionā «Daugava» notikušais grupas koncerts bija viens no apmeklētākajiem pasākumiem Liepājā, pulcējot aptuveni 28 000 klausītāju, un šis ir viens no iemesliem, lai pasniegtu šādu apbalvojumu.

«Mūsu ģimenes vēlmju listē bija trīs pilsētas, kurās vairāk gribētu pavadīt laiku: Losandželosa, Tokija un Liepāja. Balsojām, un Liepāja uzvarēja,» «liepajniekiem.lv» atklājis Kaupers.

Portālam Kaupers apliecina, ka nu jau patiešām viņu var vismaz daļēji saukt par liepājnieku, jo kopā ar ģimeni cenšas šeit pavadīt arvien vairāk laika: «Galu galā, arī sieviņa man liepājniece. Braucām jau tāpat bieži ciemos pie radiem, bet pirms pāris gadiem iegādājāmies Liepājā dzīvokli, un nu jau patiešām kaut kādā vīzē mūs var vismaz daļēji saukt par liepājniekiem, jo cenšamies šeit pavadīt tik daudz laika, cik vien iespējams.»

Arī pats Kaupers bērnībā bieži vests uz vēju pilsētu, lai apciemotu mammu, kas tolaik studējusi Liepājas pedagoģiskajā institūtā.

«Un nu mūsu ģimenei tāds aktīvs Liepājas posms sācies. Šeit ir jauni draugi, jaunas aizraušanās. Un nekas nekontrastē, jo esmu pateicīgs visām pilsētām, kurās esmu dzīvojis un kas mani ir veidojušas – gan vide, gan cilvēki,» sacījis Renārs, kurš pats ir patriotisks jelgavnieks, bet teju 20 gadus nodzīvojis Rīgā.

 

Gods par Renāra goda gadu! #liepaja

A post shared by BrainStorm / Prāta Vētra (@brainstormofficial) on

Komentāri (115)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu