«Gorillaz» pēc sešu gadu pārtraukuma pārsteidz ar jaunu singlu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Virtuālā grupa «Gorillaz», kas sastāv no četriem mūziķu radītiem tēliem (2D, Russel, Murdoc, Noodle),pēc sešu gadu pārtraukuma laidusi klajā pirmo singlu un tā mūzikas video no aprīlī gaidāmā piektā studijas albuma «Humanz».

Teju sešas minūtes garais «Saturnz Barz (Spirit House)» mūzikas video ir apskatāms 360 grādos - tajā uz brīdi dzirdamas arī grupas jaunās dziesmas «Ascension», «Andromeda» un «We Got The Power».

Lai arī video nav pieejams trīs dimensijās, pateicoties augstajai izšķirtspējai, tas rada tikpat neparastas klātbūtnes sajūtas.

«Gorillaz» dibinātājs Deimons Albarns (Damon Albarn) pastāstījis, ka pašlaik grupai ir pārmaiņu laiks un jaunais albums dzimis no kādas tumšas fantāzijas viņa galvā: «Iedomājies, ja notiktu visneparedzamākā lieta, kas izmainītu pasauli – kā tu justos tajā naktī? Vai tu ietu ārā, vai piedzertos, vai paliktu mājās, vai runātu ar cilvēkiem?»

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu