Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/30/11117184t1h0322.jpg)
Nepieciešams:
- 4 ķiploka daiviņas
- 3 ēdamkarotes olīveļļas
- 1 liels puķkāposts
- 70 grami Parmas siera
- sāls un pipari
- 1 ēdamkarote sagrieztu pētersīļu
Pagatavošana:
Cepeškrāsni liek sildīties uz 220 grādiem. Ietauko cepamo trauku ar olīveļļu.
Puķkāpostu sagriež mazākos gabalos. Nomazgā un kārtīgi nosusina. Lielā bļodā lej olīveļļu, pievieno saspiestas ķiploku daiviņas un puķkāpostus. Pārber pāri sāli un piparus, un samaisa.
Puķkāpostus liek cepeškrāsnī un cep 25 minūtes. Izņemot cepamo pannu no cepeškrāsns, puķkāpostiem pārkaisa ar sieru un smalki sagrieztus pētersīļus. Cep vēl trīs līdz piecas minūtes.