Nenokavē: 100 Latvijas zīmolu aksesuāru izpārdošana Kalnciema kvartālā

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Ja vēl nezini, ko darīt nedēļas nogalē, tad Kalnciema kvartāls aicina modes entuziastus uz īpašu tirgu, kur uzmanības centrā būs visu veidu aksesuāri. Vairāk nekā 100 modes zīmoli vienuviet izpārdos neizpirktas vasaras kolekcijas ar ievērojamām atlaidēm, tomēr ar katru tirgotāju varēs kaulēties par labāko cenu. Par noskaņojumu tirgū rūpēsies arī zemnieki ar sezonālām delikatesēm un Kalnciema kvartāla kafejnīca.

Tirdziņš notiks sestdien, 4. augustā, plkst. 10.00 - 16.00, Kalnciema kvartālā. Aksesuāru izpārdošanas tirgū Kalnciema kvartālā viesosies viens no atzītākajiem Latvijas zīmoliem „ZIB”. Rotas, cepures un saulesbrilles visās variācijās varēs atrast pie ”NADA”, „Kuma design”, „GAIJA jewelry”, „MIL”, „3D Misha laboratory” un citiem aksesuāru meistariem. Pilsētas ritmam piemērotas multifunkcionālas somas piedāvās ciemiņi no Igaunijas „Indigo Textile”, būs arī „3 Wind knots” somas no īstām avīzēm un kvalitatīvas „Maruu Leather” mugursomas. Saskaņot aksesuārus ar īstajām kleitām varēs arī uz vietas, jo pēdējās vasaras kleitu tendences varēs atrast pie „Ecattus”, „MOTH”, „Linen line”, „YUTA”, „Black Swan” un citiem. Par ārējo veidolu lietainās dienās parūpēsies jauni zīmoli „Colorfall” un „Rain Sisters” ar elegantiem lietusmēteļiem.

Kalnciema kvartāls
Kalnciema kvartāls Foto: privātais arhīvs

Kā īpašie viesi Kalnciema kvartālā ciemosies itāļu kvalitātes un dizaina apavi, kurus iecienījušas daudzas rīdzinieces – „LiliMill”, kas līdz pēdējam pārim izpārdos vasaras apavus ar labām atlaidēm.

Plkst. 12.00-14.00 „Dabas saldumu maģija” pierādīs, ka modi var arī izgaršot, – bērni aicināti pagatavot savus zefīrus no dabīgām izejvielām “Modīgo zefīru darbnīcā”. Meistarklasē varēs ne tikai lutināt sevi ar gaisīgiem ogu zefīriem, bet arī dabūt to recepti un uz vietas iegādāties visas nepieciešamās sastāvdaļas.

Visas dienas garumā par ķermeņa aksesuāriem lieliem un maziem gādās „Henna Tattoo” ar hennas zīmējumiem.

Dalība visos pasākumos bez maksas.

Kalnciema kvartāls
Kalnciema kvartāls Foto: privātais arhīvs
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu