Ineta Radēviča: Fotosesija «Playboy» palīdzēja manai karjerai (39)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Olimpiete, pasaules čempionāta medaļniece tāllēkšanā un divu bērnu māmiņa Ineta Radēviča (35), kura nesen ievēlēta par Latvijas Vieglatlētikas savienības prezidenti, izteikusies, ka labprāt piekristu atkal pozēt žurnālam «Playboy», ja viņai tiktu izteikts šāds piedāvājums.

Radēviča 2004. gadā pirms Vasaras Olimpiskajām spēlēm kopā ar vēl ar septiņu dažādu sporta disciplīnu pārstāvēm kaila pozēja tuksnesī netālu no Lasvegasas, ASV.

Intervijā ar žurnālu «Privātā Dzīve» viņa atklāja, ka, pateicoties šim notikumam, viņa bija spējīga atļauties palikt sportā: «Savā ziņā šī fotosesija man ļāva kļūt par to, kas esmu šodien. Tā man deva finansiālu nodrošinājumu ilgākam laikam, un es varēju palikt sportā.

Tāpēc es teiktu jā. Es gan vienmēr gribu zināt - kāpēc to daru? Ja iemesls ir iespēja pārliecināt par pretējo meitenes, kas neiet sportā tikai tāpēc, ka domā - tas ir vīrišķīgi, es to varu izdarīt. Ar šīm fotogrāfijām parādu: sports - tas ir skaisti.»

Tāpat viņa izdevumam pastāstīja, ka jauniegūtais amats neliegs brīvi baudīt sabiedrisko dzīvi un doties uz klubiem kopā ar draugiem: «Prezidente nav cietumniece, kurai visu laiku jāsēž birojā. Turklāt aiziešana uz kādu klubiņu vai bāru nenozīmē tikai dzeršanu vai dejošanu uz galda. Tur tu vari satikt interesantus cilvēkus. Kā zināms, arī daudzi svarīgi darījumi tiek sarunāti pēc darba laika. Tāpēc šādās izklaidēs neko sliktu neredzu. Galvenais just mēru, un ļoti ceru, ka man šo mēra sajūtu izdosies saglabāt.»

Radēvičai pieder Latvijas rekords tāllēkšanā – 2010. gadā Barselonā viņa izcīnīja arī Eiropas čempiones titulu, aizlecot 6,92 metrus tālu.

Jau 2012. gadā viņa noslēdza karjeru pēc dalības Londonas olimpiskajās spēlēs, paliekot ceturtajā vietā.

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu