49 gadus vecā Pamela Andersone atklāj savus jauneklīguma noslēpumus (37)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Lai arī kanādiešu aktrisei un modelei Pamelai Andersonei 2017. gadā paliks jau 50 gadi, viņa nenoliedzami izskatās daudz jaunāka. Kā viņai tas izdodas? Ārvalstu izdevumam «People» Andersone atklāj, ka sporta zāle nav viņas mīļākā vieta pasaulē.

«Es netrenējos daudz,» Pamela Andersone atklājusi nesenā intervijā. «Es pastaigājos gar pludmali un man ļoti patīk sajūtas pēc garas pastaigas vai arī pastaigas pa muzeju. Es vienmēr esmu stiepusies un kustinājusi savu ķermeni.»

Aktrise uzskata, ka sporta zāle nav domāta viņai, tāpēc viņa to īpaši bieži neapmeklē. «Es domāju, ka veģetārisms ir palīdzējis man izskatīties jaunākai,» viņa atklāj. 

Andersone uzturā lieto daudz augļu un dārzeņu. Viņas mīļākie ēdieni ir avokado, greipfrūti, selerija un gurķi kopā ar pistāciju riekstiem, franču maize, humus un kapučīno bez kofeīna. Tāpat aktrise atklājusi, ka ikdienas izdzer vienu vai divas glāzes rozā vīna.

49 gadus vecā aktrise nule kā piedalījusies zīmola «Coco De Mer» Valentīna dienas kampaņā, kurā drosmīgi reklamē apakšveļu, izrādot slaido augumu.

 

#cocodemeruk #Icon Collection #rankin

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

 

#cocodemeruk #Icon Collection photo by #rankin

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu