Latvija «izbrāķēta» konkursa «Jaunais vilnis» atlasē (55)

Sejas.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

7. aprīlī Maskavā noslēdzās populārā dziesmu konkursa «Jaunais vilnis» atlase, un šogad daudziem par pārsteigumu tajā netiks pārstāvēta gandrīz neviena Eiropas valsts.

2017. gads Latvijai paies bez piedalīšanās dziesmu konkursā «Jaunais vilnis». Žūrija izbrāķēja četrus Latvijas dziedātājus, kuri sacentās par iespēju piedalīties prestižajā konkursā.

Izbrāķēta tika gan dziedātāja Diāna Paško, kura veiksmīgi startējusi dažādos Krievijas televīzijas šovos, gan dziedātāja Liera Štein, kurai ir augstākā muzikālā izglītība, gan dziedātāji Alekss Ross un Alekss Silvērs, kuri nevar sūdzēties par vokāla vai harismas trūkumu.

Informāciju par Latvijas nepiedalīšanos konkursā sociālajos tīklos publiskoja dziedātāja Liera Štein, kura pavēstīja, ka valsts nepiedalās, un ierakstu ielika kopā ar emociju zīmi, kas liecina par to, ka viņa ir šokēta par žūrijas lēmumu.

No tuvējām valstīm konkursā piedalīsies vien Zviedrija.

Komentāri (55)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu