Izcēlies skandāls par Lindas Leen «Eirovīzijas» rotaslietām (75)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV publicitātes foto

Izcēlies skandāls par metālmākslinieka Aivara Vamža rotām, kuras viņš speciāli radījis mūziķei Lindai Lezdiņai jeb Lindai Leen (37) Eirovīzijas atlases konkursa «Supernova 2017» priekšnesumiem.

ievietojis ierakstu

Visiem bija iespēja redzēt, kā, «Supernovas» kārtām turpinoties, «aug» rota uz Lindas Leen rokas. To paralēli, burtiski diennakts režīmā, gatavoja Aivars. Dzīvojam kaimiņos, un pats biju liecinieks šim neiedomājami pašatdevīgajam darba režīmam.»

Siliņš raksta, ka tagad metālmāksliniekam būs nepieciešama ilga un dārga rehabilitācija, un viņam būtu ļoti noderējusi samaksa par rotām. «Beigu galā, kad «cienījamā» dziedātāja zaudēja, tad nolēma, ka par darbu var arī nenorēķināties. Aivaram bija jāapmierinās ar summu, kuru iztērēja par materiāliem un ceļa izdevumiem, lai izbraukātu uz Rīgu. «Nu izgāja pa nullēm» – teica meistars, un, kā jau džentlmenis, lūdza neizpaust notikušo. Tā arī bija līdz šim brīdim, bet apstākļi ir mainījušies, tāpēc vairs neklusēšu,» apgalvo mākslinieka draugs.

Savukārt dziedātāja uz apsūdzībām atbildēja, ka jau pirms vairākiem mēnešiem abi ar Vamzi vienojušies par «Supernovas» rotu izstrādes izmaksu segšanas gaitu un to, ka rotas nonāk atpakaļ rotkaļa īpašumā.

«Šobrīd Vara Siliņa publicētā informācija sociālajos tīklos par mūsu sadarbības niansēm neatbilst patiesībai, tā tiek netaisni tiražēta un ir aizskaroša. No sirds novēlu Aivaram visdrīzāko izveseļošanos! (..)

Darbs pie albuma izdošanas, Supernovas un koncertsērijas bija ilgs un titānisks, tas iekļāva daudz notikumu, papīru, darbu un vēl vairāk - iesaistīto cilvēku. Vēl joprojām tiek montēti video, kārtoti papīri, izteiktas pateicības, saņemti un nosūtīti rēķini, un vēl neskaitāmi darbi, tostarp mans brauciens uz Liepāju, lai personīgi nodotu rotas māksliniekam,» tā Linda Leen.

Komentāri (75)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu