Žirinovskis «met kažoku uz otru pusi»: Viņš gatavs dzert šampanieti Trampa atkāpšanās gadījumā (95)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Krievijas «Liberāldemokrātiskās partijas» līderis Vladimirs Žirinovskis, kurš pirms pieciem mēnešiem publiski dzēra šampanieti un priecājās par Donalda Trampa uzvaru ASV prezidenta vēlēšanās, nu «metis kažoku uz otru pusi» - viņš paziņojis, ka iedzers šampanieti, ja Tramps atkāpsies no amata. 

Kā vēsta Krievijas mediji, Žirinovskis kritizējis Trampu, jo ASV prezidents nepildot savus priekšvēlēšanu solījumus.

«Vairāk nekā puse amerikāņu balsoja par citu ārpolitiku, un Tramps nepilda savus solījumus. Ja viņš arī turpmāk nepildīs savus solījumus, tad impīčments ir neizbēgams. Td mēs dzersim šampanieti par impīčmentu, par šī prezidenta atkāpšanos,» brīfingā Valsts domē paziņoja Žirinovskis.

Novembrī Žirinovskis par godu Trampa uzvarai sarīkoja banketu, kura izmaksas lēšamas aptuveni 1800 eiro apmērā. Politiķis nopirka 132 pudeles šampanieša un piedāvāja partijas biedriem iedzert par ASV politiskā kursa pārmaiņām. Toreiz viņš Trampa uzvaru dēvēja par «revolūciju ASV».

Komentāri (95)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu