Linda Leen publiski skaidro «Eirovīzijas» rotu skandālu (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV publicitātes foto

Pēc metālmākslinieka Aivara Vamža kaimiņa Vara Siliņa [s:54530] sociālajā tīklā «Facebook» par to, ka mūziķe Linda Leen jeb Linda Lezdiņa it kā neesot samaksājusi par speciāli «Supernova 2017» priekšnesumiem radītajām rotām, izcēlies [s:54531], kurš nu jau piesaistījis visas Latvijas uzmanību.

atbildi un savu paskaidrojumu

«Īsumā par sadarbību un vienošanos ar rotkali Aivaru: sākotnēji, pāris mēnešus atpakaļ, samaksāti 700 eiro un rotas sagatavotas atgriezt meistaram, lai varētu pārdotu tālāk vai pārstrādātu kā materiālu citiem darbiem. Piedāvāju arī pareklamēt rotkaļa darbus sociālajos tīklos un jautāju vai vēl kā varu līdzēt.

Rotas ir ļoti skaistas un talantīgi veidotas, par to arī klātienē māksliniekam no sirds pateicos un pēcāk uzaicināju uz savu koncertu Liepājā. Pirms tā vēl satikāmies un draudzīgi parunājāmies. Tāpēc sestdienas ziņa sociālajos tīklos mani satrieca gan Aivara slimības, gan pēkšņo atlīdzības nesaskaņu dēļ.

Vēl jo vairāk tamdēļ, ka ziņas autors nav cilvēks, ar ko man ir bijusi noruna un sadarbība, un, protams, arī tāpēc, ka tā vienkārši neatbilda patiesībai un ietvēra aicinājumu dalīties ar šo ziņu, kuru, kā vēlāk atzina pats autors, nebija pārbaudījis un saskaņojis ar meistaru…» sociālajos tīklos paziņoja Linda.

Viņa raksta, ka saprot rūpes par draugu – kad ar mūziķi Arni Medni notikusi nelaime, arī centusies palīdzēt, kā vien varējusi.

Dziedātāja atklāj, ka publiski sūdzēties nav viņas garā: «Ir limits tam, ko cilvēks, sieviete, mākslinieks var savā virzienā izturēt, regulāri griežot otru vaigu vai klusējot tāpēc, lai nevairotu un neeskalētu negatīvo - tāda ir bijusi mana motivācija un pārliecība. Lai gan visbiežāk sagrozīti fakti, ielikti vārdi manā mutē, ko neesmu teikusi vai pausta tikai vienas puses versija par notikušo, pirms publikācijas manu komentāru tā arī nepajautājot. Tieši tā kā noticis šoreiz.»

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu