Foto: Filmas «Ātrs un bez žēlastības 8» jaudīgā pirmizrāde Rīgā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

Filmas «Ātrs un bez žēlastības 8» («Fast and Furious 8») pirmizrāde kinoteātrī «Forum Cinemas» 12. aprīlī pulcēja lielu skatītāju pūli - pirms pašas kinolentes skatīšanās universālveikala «Stockmann» pazemes stāvvietā apmeklētāji tika izklaidēti ar dīdžeja spēlētu mūziku, sportiskām sacensībām un iespēju apskatīt sacīkšu auto.

Kā jau ziņots, sāgas astotajā filmā viens no galvenajiem varoņiem, Doms, kuru atveido aktieris Vins Dīzels (Vin Diesel), nodod savus draugus un cīnās pret viņiem.

Filmas režisors ir Gerijs Grejs, kurš uzņēmis hiphopa filmu «Straight Outta Compton».

Jaunajā filmā piedalās arī tādas aktrises kā Helēna Mirena (Helen Mirren) un Šarlīze Terona (Charlize Theron). Kinolentē redzami franšīzes veterāni Dveins Džonsons (Dwayne Johnson) un Mišela Rodrigesa (Michelle Rodriguez), kā arī aktieris Džeisons Stethems (Jason Statham ), kurš iepriekšējā daļā atveidoja ļauno varoni.

Šī ir pirmā «Ātrs un bez žēlastības» filma bez aktiera Pola Volkera (Paul Walker) piedalīšanās. Viņš gāja bojā autoavārijā 2013. gadā, kad vēl nebija pabeigta «Ātrs un bez žēlastības 7» uzņemšana.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu