Obamas meitai uzradies ar precēšanos apsēsts vajātājs (20)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Bijušā ASV prezidenta Baraka Obamas 18 gadus vecās meitas Malijas Obamas miesassargiem nācies vērsties pret 30 gadus veco Džairu Niltonu Kardoso (Jair Nilton Cardoso), kurš bija ķēries pie meitenes vajāšanas.

Vīrietis, kuru apsardze pērn vairākkārt atturējusi no ielaušanās Baltajā namā, aprīlī Ņujorkā aktīvi izsekoja Maliju un pat viņas darbavietas logā ievietoja lapu ar uzrakstu «Es vēlos tevi apprecēt».

13. aprīlī miesassargi ieradušies Kardoso mājās Bruklinā, lai noskaidrotu viņa rīcības iemeslus – pēc intervijas viņš nogādāts uz «Kings County» slimnīcu, kur veikta pārbaude, lai noskaidrotu, vai viņam ir psihiski traucējumi.

Pret vajātāju pieprasīts netuvošanās orderis.

Kā zināms, Obamas vecākā meita kopš janvāra dzīvo Ņujorkā un iet praksē pie filmu producenta Hārvija Veinstīna (Harvey Weinstein), kurš strādājis pie filmām «Pulp Fiction» («Lubene»), «Gangs of New York» («Ņujorkas bandas»), «Shakespeare in Love» («Iemīlējies Šekspīrs»), «The English Patient» («Angļu pacients») un citām.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu