Princese Šarlote jau diktē modes noteikumus: Izpārdota viņas jaciņa (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kembridžas hercogienes Keitas tērpu izvēlei seko līdzi teju visā pasaulē, taču izrādās, ka arī viņas meita princese Šarlote diktē bērnu modes noteikumus.

Otrdien, 2. maijā, dzimšanas dienu svin Kembridžas hercogu Keitas un Viljama meitiņa Šarlote. Neilgi pirms viņas jubilejas Bekingemas pils pārstāvji publicēja oficiālo fotogrāfiju, kurā Šarlote bija tērpusies dzeltenas krāsas jaciņā ar zilām aitiņām.

Ārvalstu mediji ziņo, ka zīmola «John Lewis» dzeltenās krāsa jaciņa, kurā Šarlote redzama oficiālajā attēlā, esot pilnībā izpārdota. Uzņēmums vēsta, ka šī jaka tika izpārdota neilgi pēc tam, kad princeses fotogrāfija tika publicēta internetā.

«Jown Lewis» mājaslapā tā bija nopērkama par 10 sterliņu mārciņām (apmēram 11 eiro). Tāpat neilgi pēc tam dzeltenā jaciņa tika pārdota arī «eBay» vietnē, kur tās cena sasniegusi jau 18 sterliņu mārciņas (apmēram 21 eiro), ziņo Lielbritānijas medijs «The Independent».

Tomēr šī nav pirmā reize, kad Šarlotes tērpus iekārojuši arī citus. Pagājušajā gadā, kad arī tika publicētas princeses oficiālās jubilejas fotogrāfijas, ātri vien tika izpārdota arī zīmola «Olivier Baby & Kids» kašmira jaciņa.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu