Foto: «Triana Park» izceļas uz «Eirovīzijas» sarkanā paklāja (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/ Scanpix

Svētdien, 7. maijā, Ukrainas galvaspilsētā Kijevā notika starptautiskā «Eirovīzijas»dziesmu konkursa atklāšana.

Uz 265 metrus garā sarkanā paklāja bija redzami arī Latvijas pārstāvji «Triana Park» - šoreiz Agnese Rakovska pārsteigusi fanus ar koši sarkanu bikškostīmu un tikpat spilgti ziliem matiem. Ar iespaidīga apģērba izvēli izcēlās arī bundzinieks Edgars Viļums, valkājot garu, Agnesei pieskaņotu mēteli.

Kā zināms, «Triana Park» ar dziesmu «Line» Kijevā uzstāsies «Eirovīzijas» pirmajā pusfinālā, kas notiks 9. maijā. Grupai piešķirts 18. kārtas numurs.

Latvijai tajā būs jākonkurē ar Zviedrijas, Gruzijas, Austrālijas, Albānijas, Beļģijas, Melnkalnes, Somijas, Azerbaidžānas, Portugāles, Grieķijas, Polijas, Moldovas, Islandes, Čehijas, Kipras, Armēnijas un Slovēnijas pārstāvjiem.

«Eirovīzijas» fināls notiks 13. maijā. Abus pusfinālus un finālu varēs vērot tiešraidē kanālā LTV1.

«Eirovīzijas» dziesmu konkursa fināls notiek Ukrainas galvaspilsētā Kijevā, jo pērn Stokholmā notikušajā konkursa finālā uzvarēja dziedātāja Džamala no Ukrainas.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu