Zināms, kas Rīgā iesildīs «Red Hot Chili Peppers» (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

«Red Hot Chili Peppers» Rīgā iesildīs ASV grupa «Knower», portālu «Apollo» informē koncertaģentūra «First Baltic International».

27. jūlijā Lucavsalā 30 000 skatītāju priekšā uzstāsies viena no komerciāli veiksmīgākajām rokgrupām mūzikas vēsturē «Red Hot Chili Peppers». Šī diena iezīmēs vēl nebijušu notikumu Latvijas koncertvēsturē ar nepieredzēta mēroga priekšnesumu Daugavas krastā.

Amerikāņu rokgrupa «Red Hot Chili Peppers» ieradīsies Latvijā savas pasaules koncerturnejas ietvaros, kas seko augsti novērtētā «The Getaway» albuma iznākšanai.

Pirms «Red Hot Chili Peppers» uz skatuves kāps elektroniskās mūzikas fankpopa apvienība no ASV - «Knower». Duetu, kurš nāk no Losandželosas, veido bundzinieks un mūzikas producents Luiss Kouls (Louis Cole) un Dženevīva Artadī (Genevieve Artadi). Šobrīd grupa devusies koncerttūrē, lai prezentētu savu ceturto albumu «Life», kurā apvienotas dabstepa un džeza skaņas ar lielisku vokālu.

Apvienība piedalījusies dažādos džeza festivālos visā pasaulē - Monreālā, Stokholmā un Toronto, kā arī «Quincy Jones Presents» un «Snarky Puppy Familly Dinner» projektos. «Knower» lieliski jūtas uz skatuves dzīvo šovu laikā, kur vislabāk klausītājiem spēj nodot savu enerģiju.

Pārdoti ir jau 75% biļešu. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu