«Supernovas» žūrijas loceklis skaidro Latvijas neveiksmi «Eirovīzijā» (120)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pēc tam, kad Latvijas pārstāvjiem «Triana Park» ar dziesmu «Line» neizdevās iekļūt «Eirovīzijas» starptautiskā dziesmu konkursa finālā, TV šova «Supernova 2017» žūrijas loceklis Dj Rudd (Rūdolfs Budze) atklājis savu versiju par to, kāpēc tā noticis.

«Pirmkārt, ir skumji, ka «Triana Park» neiekļuva finālā. Kāpēc? Man šķita, ka Agneses acīs ir satraukums. Daži vokālie risinājumi bija interesanti, jo falseta daļas dziedāja fona vokālistes, tomēr brīžiem fona vokāli šķita par skaļu un muzikāli nebija labs balanss.

Arī jāpiekrīt dažiem komentāriem internetā, ka pavadījums arī nebija labi piemiksēts. Nezinu, kā bija pērn, bet, kad Aminata piedalījās, dziesmas producents Kaspars Ansons bija klāt un koriģēja šīs lietas - skaļumu attiecību starp balsi un pavadījumu, vokāla efektus. Nezinu, kā triānieši šim piegāja, iespējams, šādas muzikālas virsuzraudzības trūka,» pastāstījis DJ Rudd.

Kā zināms, pirmajā «Eirovīzijas» pusfinālā 9. maijā Latvija sacentās ar Zviedrijas, Gruzijas, Austrālijas, Albānijas, Beļģijas, Melnkalnes, Somijas, Azerbaidžānas, Portugāles, Grieķijas, Polijas, Moldovas, Islandes, Čehijas, Kipras, Armēnijas un Slovēnijas pārstāvjiem.

Komentāri (120)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu