Soli pa solim: Kā Kardašjanu patēvs kļuva par īstu sievieti (43)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: InSight media/Vida Press, Reuters/Scanpix

Šogad apritēs divi gadi, kopš bijušais olimpiskais čempions un slaveno sabiedrības dāmu Kardašjanu patēvs Brūss Dženers publiski paziņoja par dzimuma maiņu, kļūstot par sievieti vārdā Keitlina Dženere. 

Dženers atpazīstamību ieguva, izcīnot zelta medaļu desmitcīņā 1976. gada olimpiskajās spēlēs Monreālā.

Savukārt vēlākos gados viņš piedalījās slavenās Kardašjanu ģimenes realitātes šovā «Keeping Up With the Kardashians», kas ēterā tiek raidīts kopš 2007. gada.

65 gadu vecumā Dženers nāca klajā ar paziņojumu, ka vēlas kļūt par sievieti, kas bija pārsteigums ikvienam viņa talanta cienītājam un realitātes šova skatītājam.

Dženers 2015. gada septembrī bija lūdzis atļauju vārda nomaiņai no Viljama Brūsa uz Keitlinu Mēriju, kā arī oficiāli mainīt dzimumu no vīrieša uz sievieti. Viņa/viņas prasības tika apstiprinātas īsā tiesas sēdē, ko pati Dženere neapmeklēja.

Šī gada aprīlī pēc dārgas un sarežģītas operācijas Dženere atklāja, ka pilnībā kļuvusi par sievieti.

Dženere ir sešu bērnu tēvs, divi no tiem – Kailija un Kendala – nākuši pasaulē, esot laulībā ar Krisu Dženeri, Kardašjanu māsiņu māti.

Komentāri (43)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu