Foto: Rakovska sniedz pirmo koncertu pēc neveiksmes «Eirovīzijā» (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/Apollo

Dziedātāja Agnese Rakovska, kura kopā ar grupu «Triana Park» pārstāvēja Latvija «Eirovīzijas» pirmajā pusfinālā, nu ir atgriezusies Latvijā un turpina koncertēt.

Ceturtdien, 18. maijā, Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zālē «Arsenāls» norisinājās kultūras un izklaides programmas «Ars Rezumē» pasākums, kura laikā apmeklētājiem bija iespēja doties pastaigā pa ekspozīciju un baudīt dziedātājas Agneses Rakovskas akustisko koncertu.

Kā jau ziņots, pēc žūrijas un skatītāju kopvērtējuma, Latvijas pārstāvji «Triana Park» ar dziesmu «Line» pirmajā pusfinālā palikuši pēdējā vietā, tomēr Agnese par neiekļūšanu finālā nepārdzīvo.

«Nu jau Agnese ir sapratusi, ka neiekļūšana finālā nav pasaules gals. Pirmajā brīdī bija sajūta, ka jābrauc mājās. Paveikts bija ļoti daudz, priekšnesums bija izveidots krāšņs, saņēmām daudz komplimentu, bet rezultāts tomēr neiepriecināja,» žurnālam «Kas Jauns» atklāja Latvijas Televīzijas «Eirovīzijas» projekta vadītāja Zita Kaminska.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu