Foto: Pirmie kadri no Baltijā lielākā izklaides parka «Avārijas Brigāde» (96)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/abparklv/

Lielvārdes novadā atklāts izklaides parks «[s:54784]», un pirmajās divās dienās to apmeklējuši jau gandrīz 3000 skolēni ar skolotājiem.

Šajās dienās papildus jau izsludinātajām atrakcijām parks apmeklētājiem bija sarūpējis īpašus pārsteigumus - dažādas darbnīcas un rotaļas bērniem kopā ar parka atraktīvajiem gidiem, kā arī Iluzionista Robija Trankaļa un meiteņu popgrupas «NANDO» priekšnesumus.

Tas viss papildus jau solītajām atrakcijām - dinozauru takai ar kustīgajiem dinozauriem, «Avārijas Brigādes» spēļu pilsētiņai, Cālis.lv stāstu takai, virvju trasei, velokartiem, ūdens spilvenam un šobrīd ļoti populārajam piepūšamajam lecam spilvenam.

Tā kā pieprasījums ir ļoti liels arī no individuālajiem apmeklētājiem, tad jau svētdien ,28. maijā, parks būs atvērts arī ģimenes ar bērniem.

No 1. jūnija parks atvērts ikvienam interesentam.

Kā ziņots, līdz atklāšanai parkam būs pabeigta pirmā kārta, kuras plānotās izmaksas ir nepilns miljons eiro. Taču turpmākajos piecos gados parkam plānots izbūvēt jaunas atrakcijas, tādējādi kopējās izklaides parka izmaksas tiek lēstas apmēram 3,5 miljoni eiro. Finansējums parka izbūvei gūts gan no Eiropas Savienības fondiem, gan privātajiem investoriem.

Komentāri (96)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu