Foto: Zanes Daudziņas rotas darina pašas dēls (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktieru pāra Zanes un Viļa Daudziņu jaunākais dēls Matīss mācās par rotu mākslinieku. Zane, apmeklējot «UgunsGrēka» noslēguma ballīti, bija izraudzījusies tieši dēla veikumu - orhideju ziedu formā darinātu kaklarotu un gredzenu.

Matīss šobrīd mācās Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolā. Jaunietis iet tēva pēdās, jo arī Viļa pirmā profesija bijusi metālapstrādes meistars.

Matīss bērnībā ar tēvu kopā darbojušies darbnīcā, kur puisis sapratis, ka vēlas darināt rotas arī nākotnē.

«Mani vilina tropu ziedi, tie ir tik ļoti atšķirīgi, līdz ar to uz sievietes auguma izskatās ļoti īpaši. Mammai padomu vai viedokli prasu tikai tad, kad rota ir pabeigta,» izdevumam «Kas Jauns» atklāj puisis.

Topošais rotu mākslinieks stāsta, ka viņam patīk gatavot rotas ne tropu ziedu formā un jūgendstilā, bet arī darināt vīriešu matu sprādzes, kas ir kaut kas pilnīgi jauns un nebijis šajā jomā.

«Man kā mammai nēsāt sava dēla veidotas rotas ir brīnišķīgi, nenovērtējami un ļoti īpaši,» par savu dēlu lepni izsakās aktrise.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu