Keitlina Dženere jaunajam kucēnam dod «gruntīgu» vārdu (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kardašjanu patēvs Keitlina Dženere (67) sociālajos tīklos paziņojusi, ka adoptējusi kucēnu. «Jauns manas ģimenes loceklis – Berta, divus mēnešus veca,» vietnē «Instagram» lepni raksta slavenība.

Dženere mīlulim izvēlējusies baltu kaklasiksniņu ar sirsniņām, un ar gaišās spalvas suņuku dodas pat iepirkties, liekot viņu ratiņos, novērojuši paparaci.

Kā jau ziņots, Brūss Dženers 2015. gadā paziņoja, ka ir transpersona un mainīja savu vārdu uz Keitlinu Dženeri, bet 2017. gada janvārī veica dzimuma maiņas operāciju.

Dārgā un sarežģītā operācija bijusi veiksmīga, un viņa tagad jūtoties atbrīvota.

Pirms operācijas viņa izteikusies, ka vēlas iegūt visas pareizās «detaļas», jo ir nogurusi visu laiku «ielocīt» savas ģenitālijas.

Kā zināms, Dženers 1976. gada olimpiskajās spēlēs Monreālā ieguva zelta medaļu desmitcīņā. Viņš pazīstams arī ar dalību Kardašjanu ģimenes realitātes šovā «Keeping Up With the Kardashians», kurš ēterā ir jau kopš 2007. gada.

Brūss 23 gadus pavadīja laulībā ar Krisu Dženeri – abi izaudzinājuši meitas Kailiju un Kendalu.

 

A new member of my family- Bertha, two months old.

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu