Teātra zinātniece: Rešetins ir snobs, kuram pietrūkst drosmes (60)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Teātra zinātniece Silvija Radzobe raidījuma «Rampas ugunis» intervijas laikā paudusi savu viedokli par Dailes teātra aktiera Intara Rešetina izteikumiem sociālajā tīklā «Facebook» - aktieris paudis savu sašutumu par izvirzītajām nominācijām «Spēlmaņu naktij» un ir pat gatavs pasākumu boikotēt. 

Radzobe pauda savu viedokli, sakot, ka Rešetins nav gana drosmīgs cilvēks un šādā veidā ir aizvainojis visus savus kolēģus.

«Es viņam uzdevu jautājumu - kuras ir tās izrādes, kuras ir necienīgas būt nominētas «Spēlmaņu naktij»? Atbilde nesekoja. Secinu, ka Rešetins nav pietiekami drosmīgs cilvēks. Nepasakot, kuras ir tās izrādes, viņš ir ap*irsis visus nominētos kolēģus,» intervijā savu nostāju pauda teātra kritiķe.

«Rešetins noteikti nav redzējis tās izrādes ārpus Rīgas, kur ir bijuši visaugstākā līmeņa darbi. Viņš ir snobs, jo, acīmredzot, dzīvojot Rīgā, viņam šķiet, ka īsta māksla ir tikai Rīgā,» turpina Radzobe.

«Spēlmaņu nakts» nominantu

«Laikam no teātra mākslas neko nesaprotu. SN [red. - Spēlmaņu Nakts] balvām izvirzītas vairākas izrādes no kurām esmu pēc 1. cēlienā aizgājis. Un es neesmu snobs,» savā «Facebook» profilā 19. jūnija vakarā rakstīja Dailes teātra aktieris.

Komentāri (60)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu