Kventins Tarantino gatavojas savām pirmajām kāzām (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

54 gadus vecais amerikāņu kinorežisors Kventins Tarantīno piektdien, 30. jūnijā, Losandželosā saderinājās ar savu mīļoto sievieti – 33 gadus veco izraēliešu dziedātāju un modeli Daniellu Piku (Daniella Pick).

«Tā ir patiesība. Mēs esam ļoti priecīgi un patīkami satraukti,» Izraēlas medijam «Pnai Plus» atklāja jaunā līgava.

Slavenā izraēliešu dziedātāja Svika Pika (Svika Pick) meita pirmo reizi ar Tarantīno iepazinās 2009. gadā, kad režisors ieradās Izraēlā, lai reklamētu savu filmu «Inglourious Basterds» («Bēdīgi slavenie mērgļi»). Jau divas nedēļas pēc iepazīšanās abi uz sarkanā paklāja iemūžināti kopā.

2009. gadā Tarantīno žurnālam «GQ» pastāstīja, ka saticis kādu, ar kuru vēlētos veidot kopīgu nākotni, bet viņam nācies šīs attiecības upurēt karjeras dēļ.

2016. gada vasarā Tarantīno atsāka tikties ar Piku, un nu abi ir saderinājušies pēc tam, kas režisors paziņojia, ka plāno radīt vēl tikai divas filmas, jo sava mūža laikā apņēmies radīt kopumā 10 kinolentes.

Viņš pasaulē vislabāk pazīstams ar filmām «The Hateful Eight» («Pretīgais 8nieks»), «Django Unchained» («Atsvabinātais Džango»), «Kill Bill: Vol. 1» («Nogalināt Bilu»), «Kill Bill: Vol. 2» («Nogalināt Bilu 2»), «From Dusk Till Dawn» («No krēslas līdz rītausmai»), «Four Rooms» («Četras istabas») un «Pulp Fiction» («Lubene»).

 

Good Morning ♠️♥️

A post shared by DANIELLA PICK (@daniellapick) on

 

חג שמח ?

A post shared by DANIELLA PICK (@daniellapick) on

 

Have a beautiful day ?

A post shared by DANIELLA PICK (@daniellapick) on

 

Happy weekend ?

A post shared by DANIELLA PICK (@daniellapick) on

 

ELINOR BARASH 2017 ✨ @baharlia ?

A post shared by DANIELLA PICK (@daniellapick) on

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu