Riču ģimenē skandāls: Kaspars Pudniks paziņo, ka grupa viņam ir parādā 87 tūkstošus eiro (78)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Savulaik šovā «Dziedošās ģimenes» iepazīto Riču ģimeni piemeklējušas nedienas - grupas dalībnieks Kaspars Pudniks paziņojis par muzikālās apvienības pamešanu, sakot, ka viņam ir parādā lielu naudas summu - 87 tūkstošus eiro.

Grupas ilggadējais dalībnieks Kaspars Pudniks nedēļas sākumā izsūtījis publisku paziņojumi medijiem, kurā skaidro aiziešanu no grupas - jau kopš aprīļa sākuma Kaspars vairs nav «Riču» sastāvā, jo izveidojis jaunu apvienību un apgalvo, ka «nenes nekādu atbildību par cilvēku grupām, duetiem un solistiem, kuri joprojām izmanto šos Kaspara radītos brendus sava personiskā labuma gūšanai.»

Izdevumam «Vakara Ziņas» Pudniks paskaidrojis, ka grupas dalībnieki viņam ir parādā naudu, bet apzinās, ka to nebūs iespējams atgūt.

«Pa šiem gadiem viņi man ir parādā 87 000 eiro, bet, par cik nav reāli tos atgūt, kā arī ieguldīto laiku un naudu, es viņiem piedodu un atlaižu visus parādus! Lai dzīvo laimīgi un viss izdodas muzikālajā karjerā. Bet pie manis lai vairs nekad nenāk! Nekad,» izdevumam skaidro Pudniks.

Jau vēstīts, ka Riču ģimenes nedienas sākušās pērnā gada vasarā, kad 29 gadu vecumā mūžībā aizgāja grupas dalībnieks Kaspars Sunītis.

Komentāri (78)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu