Anna Dribas atklāj savu skaistuma un slaiduma noslēpumu (32)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātāja Anna Dribas, kura popularitāti iemantoja LNT šo­vā «O!Kar­tes akadē­mi­ja», kā arī tiekoties un muzicējot kopā ar Ritvaru Sunīti jeb Rinaldo no grupas «Riči» tagad ir uzsākusi jaunu dzīvi - viņa attiecībām pielikusi punktu un pievērsusies sev. Dziedātāja četru mēnešu laikā zaudējusi astoņus kilogramus.

Dribas izdevumam «Vakara Ziņas» stāsta, ka beidzot ir iemīlējusi sevi, aktīvi nodarbojas ar sportu un veselīgi ēd.

«Uz sporta zāli eju piecas reizes nedēļā, kur man ir aerobika,TRX un RIP treniņi. Tievēt uzsāku 17. martā, un pa šo laiku man ir nost astoņi kilogrami. Cenšos negrēkot ar ēdienu un ēst veselīgi. No rītiem tā ir auzu pārslu putra ar aprikozēm un rozīnēm, biezpiens un kefīrs. Pa dienu dzeru daudz ūdens. Pusdienas man vienmēr uz darbu ir līdzi kastītē. Lielākoties tā ir vārīta vista vai zivs bez sāls ar dārzeņiem. Vakarā pēc sporta zāles varu apēst vārītu vistas galu vai arī divas vārītas olas - vienu ar dzeltenumu, otru bez, kā arī biezpienu un kefīru,» izdevumam azartiski stāsta Dribas.

Lai arī astoņi kilogrami tik īsā laikā ir labs sasniegums, Anna nevēlas apstāties un saka, ka ir vēl tikai pusceļā. 

 

A post shared by anna (@annadribas) on

 

A post shared by anna (@annadribas) on

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu