Lelde Vikmane salaulājusies ar francūzi - kāzas svinētas gan Parīzē, gan Mežotnē (41)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/lelde.vikmane

Aktrise Lelde Vikmane (56) jūlija sākumā Mežotnes pilī «iesvētīja» kāzas ar Francijas aviokompānijas «AirFrance» pārstāvi Ēriku de Drēzī, ar kuru pērn salaulājās Parīzē.

«Mūsu kāzās bija brīnišķīga gaisotne, pateicoties Mežotnes pils aurai, Kristus draudzes mācītājam Agrim Sutram, drauga un kolēģa Vara Vētras muzikālajiem sveicieniem un Marko Ojalas lieliskajai lajā galma kapellai,» žurnālam «Privātā Dzīve» pastāstīja Vikmane.

Kā pasākuma vieta Mežotnes pils izvēlēta, jo viņas vecvectēvs Atis Francis bija pils dārznieks, un pilī piedzimusi viņas vecmāmiņa Anna Helēna Herta Liene Francis, kura tur pavadījusi arī savu jaunību.

Lelde ar sešus gadus vecāko Ēriku satikusies, pateicoties sadarbībai ar uzņēmumu «AirBaltic», un jau kopš 2013. gada dzīvo Francijā: «Tagad esmu darba meklējumos, turpinu pilnveidot franču valodu, to sāku mācīties no nulles. Nu jau trīs gadus mācu bērniem latviešu valodu sestdienas skoliņā Parīzē, aktīvi darbojos arī Eiropas Latviešu apvienībā valdē, kur esmu atbildīga par sabiedrisko attiecību jomu.»

Komentāri (41)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu