Tautas balsojumā noskaidroti labākie kāzu vadītāji Latvijā (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tautas balsojumā ar vairākiem simtiem ieteikumu un viedokļu izveidots saraksts ar gandrīz piecdesmit iemīļotākajiem kāzu vadītājiem, kā arī noskaidroti aptaujas izteikti līderi.

Kāzu vadīšana ir specifiska niša, kurā izpaužas daudzi populāri, dzeltenajā presē manīti un pat skandalozi cilvēki. Aktieri, mūziķi, televīzijas personības un citi atpazīstami cilvēki neatsaka jauno pāru uzaicinājumam novadīt šīs viņiem tik svarīgās dienas programmu tradicionālā vai radošākā gaisotnē.

Tikpat bieži kāzas vada dažādu svinību aģentūru speciālisti un reizēm vienkārši runīgi radinieki.

Portāla Dzintarapulveris.lv veidotāji savā lapā sociālajā platformā «Facebook» portāla lietotājus aicināja iesaistīties labāko un meistarīgāko kāzu vadītāju noskaidrošanā.

Rezultātā, piesaistot ap divdesmit tūkstošu cilvēku uzmanību, portāla lietotājiem daloties ar ziņu un aicinot iesaistīties balsošanā arī savus radus un draugus, tika nosaukti un komentēti vairāki desmiti vārdu – gan populārāki, gan plašākai publikai mazāk zināmi.

Balsojumā pieminēti gan radio «Star FM» ētera balss un TV šovu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare, gan jauniešu vidū iecienītais TV šovu un pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš un radio personības, kā «Radio Skonto» pārstāvošais Valdis Melderis un «Radio SWH» rīta šova «Tik Tik Tik» vadītāji Kaspars Breidaks un Valdis Sils, tāpat atzinību izpelnījušies arī aktieri, piemēram, seriāla «UgunsGrēks» zvaigzne Kristaps Rasims.

šeit

Aptaujā par labāko kāzu vadītāju atzītais Zigmunds Freibergs, kas pārstāv aģentūru «Jautrie pasākumi», par maģisko recepti izcilām kāzām sauc trīs galvenās izejvielas jeb pamatprincipus: pozitīvisms un jautrība, pareizā humora deva, savukārt par galveno principu vai labi novadīta pasākuma formulu Zigmunds teic: «Baudīšana! Izbaudīšana pasākumu vadot, un vadot to tā, lai viesi to izbaudītu vārda vistiešākajā, fundamentālākajā nozīmē.»

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu