Kulakovs jau gadu nelieto alkoholu (136)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Mūziķis Juris Kulakovs, kurš pagājušā gada sākumā cīnījās par savu dzīvību pēc tam, kad bija smagi saindējies no alkoholisko dzērienu lietošanas, jau gadu ir «tīrs», tomēr neslēpj - viņš alkoholu noteikti vēl lietos, bet saprātīgos daudzumos.

«Pērkona» dalībnieks izdevumam «Kas Jauns» stāsta, ka pēc saindēšanās divas nedēļas atradies slimnīcā. «Nogulēju tajā pašā nodaļā, no kuras ar kājām pa priekšu aizgāja Freimanītis, Grodums, Stabulnieks, Rozenbergs... Tagad kategoriski nedrīkstu dzert vispār nekādu alkoholu,» atklāj Kulakovs.

Mūziķis stāsta, ka gadu pēc atturēšanās no grādīgajiem dzērieniem, viņa dzīve ir mainījusies - mūziķis sācis arī veselīgi ēst un pievērsies mājvietas sakārtošanai. «Nedzerot ir savi jaukumi. Ir labi atgriezties no lidojuma izplatījumā,» prāto mūziķis.

Saņemot jautājumu, vai dziedātājs vairs nelietos alkoholu, Kulakovs izdevumam atbildējis noraidoši.

«Es noteikti lietošu, bet vairs nepārspīlēšu. Tagad es atpūšos. Ir nepieciešams apmainīt šķidrumus, lai ūdens šūnās apmainās. Pirms tam es biju pārāk atkarīgs no alkohola. Biju smagi slims,» neslēpj Kulakovs.

Komentāri (136)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu